31 maj 22:35

idag har det varit en ganska bra dag . dagen började med att jag inte kunde sova för det var så himla varmt inne i mitt rum.
så kunde inte somna om  Då lågg jag kvar i sängen för jag orkade inte gå upp ur sängen. klockan halv ett så gick jag upp och gjorde ordning lunch åt mig själv. det blev makaroner och köttbullar. efter att jag hade ätit gjorde jag i ordning mig . Så blev det att stöda llite innan jag åkte iväg till min bror i smedsbo. Där grillade vi kött och det var jätte gott. Sen blev det att vara med lilla olivia . hon är ju lättroad,söt är hon med. sen blev det ärr åka hem . när jag hade kommit hen gick jag direkt ut och gick och nu sitter jag här .

vad har ni själva gjort i dag ?

fina sommarbilder


30 maj 22:35

idag vaknade halv ett . Då var det det jätte fint väder ute . Så jag åt lite lunch sen så gick jag ute till värmen och så solade jag. efter ett tag så kunde jag inte sola mera för jag hade bränt mig på hela kroppen. när det var som varmast var det 43 grader varmt i solen. jag har inte bara solat idag jag har tvättat och hängt tvätt och vikt tvätt med . jag fattar mig inte på dig . jag har fan inte gjort dig något. om jag har gjort dig något kan du väll fan säga vad jag har gjort:( är så jävla trött på dig nu. har du inget annat att göra än att trycka ner på folk eller? nästa vecka på fredag är det sommarlov :) fan vad skönt det ska bli . slippa skolan :l ha det bra så länge . ni kan gärna komentera vad ni tycker jag ska skriva om:)

29 maj 21:25

jävla skit. vad fan har jag gjort dig? jag kanske är ful men jag har fan inte gjort dig något. vad fan ska du sprida falska ryckten för? det blir fan jävligt bra för mig. jag mår fan redan jävligt dåligt , men du kanske vill att jag ska må så dåligt att jag inte orkar leva längre . Då har du fan lyckas snart . jag är fan jävligt trött på dig . Kan du bara låta mig vara eller?

26 maj 20:00

kära läsare jag har inte varit så aktiv på att skriva i min blogg.men det har varit ganska mycket som har hänt den sista tiden.Visa saker är inte som man tror. Jag vet inte vad jag ska tro länge. Nu är det inte långt kvar till sommarlov och det är skönt. Då blir det massa sola och bada. Vad ska ni själva göra på sommarlovet? ni får gärna komentera det. I morgon har jag Idrott och jag vet inte om jag ska vara med eller inte.Jag har ju jätte ont i min arm. kan ni inte komentera vad ni tyccker vad jag ska skriva om på min blogg? ha det bra så länge.

RSS 2.0